Ravintolisä, joka sisältää valittuja probioottisia bakteereita ja sinkkiä.
Jokainen Lactopro-kapseli sisältää vähintään 1 miljardi maitohappobakteeria seuraavista kannoista:
- Bifidobacterium bifidum,
- Bifidobacterium longum,
- Lactobacillus casei,
- Lactobacillus plantarum,
- Lactobacillus rhamnosus.
Nämä Lactopro-kapseleissa olevat bakteerikannat vapautuvat vain kerran ruoansulatuskanavassa ja pääsevät suoraan suoliston mikrobistoon. Sinkki on muun muassa tärkeä toimivan immuunijärjestelmän kannalta ja se edistää normaalia happo-emästasapainoa, hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja rasvahappoaineenvaihduntaa. Lactopro on gluteeniton, hiivaton ja laktoositon.
Art. No.:159
on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla.
Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 %
Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen
CAS-numero: 72-17-3
INCI: Natriumlaktaatti
Kestävyys: 2 vuotta
Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
L-Tryptofaani edistää rentouttavaa unta ja lisää päivittäistä energiaa. L-Tryptofaanilla on kyky muuttua kehossa serotoniiniksi. Tämä toimii lähtöaineena unta edistävälle hormonille melatoniinille. Tryptofaania on muun muassa Saksassa hyväksytty lääkkeeksi unihäiriöiden hoitoon. L-Tryptofaani on reseptivapaa lääke, ja suositeltu annos on 500 mg.
D-Panthenoli tai Dexpanthenoli on B-vitamiinin esiaste ja pantoteenihapon kuuluva alkoholi. Viskositeetti on keltainen tai kirkas tuote, joka tuotetaan synteettisesti. Se on herkkä korkeille lämpötiloille ja tulisi käsitellä pH-arvolla neljästä kuuteen. D-Panthenoli liukenee helposti veteen ja etanoliin, mutta ei liukene rasvoihin ja öljyihin. Ihmisen keho muuntaa D-Panthenolin B5-vitamiiniksi.
CAS-numero: 81-13-0
EINECS: 201-327-3
Kestävyys: 2 vuotta
Säilytys: tulisi säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa alkuperäispakkauksessa.